Årsmöte 2020

Den 17 maj via Zoom

Årsmötet 2020 – 17 maj

Den 17 maj 2020 kallar vi till årsmöte för Vänföreningen Fogelstad. Årsmötet planerades att arrangeras i Stockholm, men beslut är nu taget att det blir ett digitalt årsmöte. Årsmötet kommer, på grund av den rådande Coronapandemin, att hållas digitalt via verktyget Zoom som du kan ladda ned här. I den inbjudan som går ut till alla medlemmar via mail så kommer en länk att ingå. Om du har installerat Zoom och klickar på länken kommer du direkt till årsmötet.

Är du medlem så kommer mer information per mail, om du vill komma så bli medlem.

Föreläsning!

Utöver årsmötet kommer vi att bjuda in till en inspirationsföreläsning, även den digital. Mer info kommer här framöver.

Valberedningen

Vill du nominera till styrelsen så nås de via valberedningen@fogelstadsvanforening.se